Skip to main content

Succesvol uit de startblokken

Dat de start van easeley goed zou uitpakken hadden we wel gehoopt, maar toch…

Als je een nieuw bedrijf begint en ook nog een verzekeringsplatform, dan hou je rekening met alle scenario’s en dus ook met een langzaam op gang komende trein. We kunnen nu wel vertellen dat dit een stoomtrein is.

De lancering werd zeer enthousiast ontvangen, een 6-tal ledenorganisaties waren al gecontracteerd, dus de introductie bij duizenden zelfstandigen was gegarandeerd en we kunnen niet anders vaststellen dat easeley de beginfase goed heeft doorstaan.

De producten zijn duidelijk en er bestaat een grote behoefte aan persoonlijk contact. Dat doet ons team dus ook. Voor vragen en aanvragen.

We hebben diverse zaken op de site aangepast om nog beter de markt van zelfstandig professionals te kunnen bedienen. We hebben een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar, SharePeople als platform voor de eerste twee jaar arbeidsongeschiktheid en ook Zilveren Kruis is aangesloten.

Als laatste kunnen we binnenkort nog een tweetal ledenorganisaties verwelkomen, maar dat houden we nog even geheim tot de volgende editie van deze easeley newsletter.

Recente berichten

Verplichte verzekering arbeidsongeschiktheid zelfstandigen wordt 195 euro per maand

| arbeidsongeschiktheid, easeley, ZZP | No Comments
Het is al jaren onderwerp van gesprek onder zelfstandigen: de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze maand is het wetsvoorstel daarvoor gepubliceerd. Vind hier de belangrijkste punten over…
Colum Michel

Column Michel | Weet welke grenzen je kan passeren op vakantie

| easeley, ZZP | No Comments
In de ‘Visie van Verheij’ schrijft Michel Verheij, oprichter van easeley, maandelijks over ondernemerschap en alle aspecten die daarbij komen kijken. Deze week: Weet welke…

De kosten van een BAV

| BAV | No Comments
De kosten voor een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering zijn onderhevig aan diverse elementen die een rol spelen, zoals de hoogte van de verzekerde sommen verzekerde bedragen, je beroep…