Skip to main content

Succesvol uit de startblokken

Dat de start van easeley goed zou uitpakken hadden we wel gehoopt, maar toch…

Als je een nieuw bedrijf begint en ook nog een verzekeringsplatform, dan hou je rekening met alle scenario’s en dus ook met een langzaam op gang komende trein. We kunnen nu wel vertellen dat dit een stoomtrein is.

De lancering werd zeer enthousiast ontvangen, een 6-tal ledenorganisaties waren al gecontracteerd, dus de introductie bij duizenden zelfstandigen was gegarandeerd en we kunnen niet anders vaststellen dat easeley de beginfase goed heeft doorstaan.

De producten zijn duidelijk en er bestaat een grote behoefte aan persoonlijk contact. Dat doet ons team dus ook. Voor vragen en aanvragen.

We hebben diverse zaken op de site aangepast om nog beter de markt van zelfstandig professionals te kunnen bedienen. We hebben een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar, SharePeople als platform voor de eerste twee jaar arbeidsongeschiktheid en ook Zilveren Kruis is aangesloten.

Als laatste kunnen we binnenkort nog een tweetal ledenorganisaties verwelkomen, maar dat houden we nog even geheim tot de volgende editie van deze easeley newsletter.

Recente berichten

orange

Collectieve zorgverzekering 2023 – easeley en Zilveren Kruis

| easeley, ZZP | No Comments
Collectieve zorgverzekering 2023 – easeley en Zilveren Kruis Collectiviteitnummer: 207087538 Kies voor een zorgverzekering via easeley. En profiteer van alle voordelen! Wij werken samen met…
2023

Mooie feestdagen, een fantastisch 2023!

| easeley, ZZP | No Comments
Een fantastisch 2023! Bij easeley eindigen we het afgelopen jaar met grote tevredenheid en niet alleen door de toename van klanten en omzet. Bij easeley zijn we namelijk…
easeley

easeley introduceert een hele goede AOV

| easeley, ZZP | No Comments
easeley introduceert een hele goede arbeidsongeschiktheidsverzekering easeley is trots om te melden dat we een samenwerking zijn aangegaan met arbeidsongeschiktheid verzekeraar Movir. Movir is al…