Skip to main content

Pensioen regelen en afsluiten voor zzp'ers

easeley geregeld

Als professional ben je zelf verantwoordelijk voor een pensioenregeling. Er is geen sprake van een verplichte regeling via een werkgever of een beroepspensioenfonds. Als professional moet je zelf zorgen voor voldoende eigen spaarvermogen, nu en voor later. Het is belangrijk om op tijd na te denken over je pensioen. Hoe eerder je begint met het opbouwen van pensioen, hoe eenvoudiger het is om voldoende pensioen bij elkaar te sparen. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden voor jou om dat te doen.

Zelf een pensioenregeling aanvragen of liever een adviestraject

Advies en een pensioenregeling op maat
Een pensioenregeling afsluiten die bij jou past is een moeilijke klus. Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar, maar welke is het meest geschikt en is deze fiscaal ook het gunstigst? Als je wel wat hulp kan gebruiken bij het selecteren van de juiste pensioenregeling dan heeft easeley in samenwerking met Jan van Harten van &Gommer Pensions Group een adviestraject op maat. Het traject kent een aantal vaste onderdelen en je betaalt een vaste prijs, zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bekijk ons adviestraject

Zelf pensioen opbouwen als zzp'er

*easeley verstrekt informatie aan zzp’ers en ondernemers die nadenken over hun pensioen, maar geeft zelf geen pensioenadvies. &Gommer Pensions Group
is een adviesorganisatie en heeft een vergunning voor het geven van pensioenadvies vanuit de Autoriteit Financiële Markten.

Zelf een pensioen aanvragen

Voor iedere zzp’er die liever zelf direct een pensioenregeling afsluit heeft easeley gekozen voor een partnership met BrightPensioen.
BrightPensioen is er specifiek voor zelfstandig professionals die zelf hun pensioen willen regelen en flexibel willen zijn in hun jaarlijkse inleg.
Als jij geld opzij wilt zetten voor jouw pensioen, dan kun je dat doen door een
lijfrenterekening te openen bij BrightPensioen. Het gestorte geld wordt op een
geblokkeerde rekening gezet en duurzaam voor jou belegd. Het goede nieuws is dat de Belastingdienst ook bijdraagt. BrightPensioen verdient niet aan jouw pensioenvermogen maar aan een vaste jaarlijkse vergoeding.Daardoor blijft er voor jou meer over! Wil je een pensioen aanvragen bij BrightPensioen start dan direct een aanvraag. Nadat je bij ons je gegevens hebt achtergelaten, krijg je de link naar BrightPensioen. Zo kunnen we je goed van dienst zijn mochten er vragen zijn.

Bekijk aanvraagproces

Pensioen
via Brightpensioen

Afsluiten kost slechts €50,-

  • Gemakkelijk geregeld
  • Bepaal zelf je inleg
  • Online je inleg aanpassen
  • Gratis flexibele beleggingsregeling
  • Belastingvoordeel

Start aanvraag

Meer informatie

Pensioen voor ZZP'ers easeley toegelicht

Dit zijn de belangrijkste pensioenkeuzes: ‘Geen keuze is ook een keuze’

| easeley, Pensioen | No Comments
Jouw pensioen kan je naar eigen wens inrichten. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. Aangezien de beslissingen die je neemt definitief zijn, is het…
Ondernemen en verzekeren

Ondernemen en verzekeren: een overzicht van de verzekeringen die jij (misschien) nodig hebt

| AOV, AVB, BAV, Cyberverzekering, Pensioen, Verzekeringen | No Comments
Iedereen wil natuurlijk goed verzekerd zijn. Dat geeft rust en het hoort bij een serieuze zelfstandige ondernemer. Tegelijkertijd wil je ook niet allerlei onnodige verzekeringen…
doorwerken na pensioen

Met pensioen gaan moet je leren

| easeley, Pensioen | No Comments
Met pensioen gaan moet je leren In 2003 was nog maar 1 procent van de 60-plussers aan het werk, in 2020 is dat maar liefst…