Skip to main content

De beste rechtsbijstandverzekering voor zzp’ers afsluiten

Ondersteuning bij serieuze zakelijke problemen

Een niet betaalde factuur. Onenigheid over een overeenkomst. Een meningsverschil over gemaakte afspraken. Voor dit soort serieuze zakelijke problemen heeft easeley de beste rechtsbijstandverzekering voor zzp’ers en ondernemers geselecteerd. Daarmee kun je altijd rekenen op de juiste juridische ondersteuning.

Wat is een rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering is met name een goede oplossing voor problemen die vervelend zijn, maar niet per se morgen opgelost moeten zijn. Dankzij de rechtsbijstandverzekering hoef je daar zelf niet meer mee bezig te zijn. Dat is fijn, want zo kan jij je focussen op je werk.

Doorlopende rechtsbijstandverzekering of flexibele ondersteuning

Via easeley kun je voor een scherpe premie snel een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Daarvoor werken we samen met DAS.

Want als er één partij die goed is voor zakelijke rechtsbijstandverzekeringen, dan is het DAS. Bij DAS laten ze zich niet afleiden door allerlei randzaken en krijg je een brede juridische ondersteuning.

Er zijn twee mogelijkheden bij het afsluiten rechtsbijstandverzekering: sluit een doorlopende verzekering af of maak gebruik van flexibele juridische ondersteuning. Voor een vast bedrag per jaar heb je in beide gevallen direct toegang tot een team van ervaren juristen.

Mocht de scheidslijn tussen zakelijk en privé dun zijn, dan kun je tegen een scherpe premie deze dubbele dekking verzekeren.

Rechtsbijstandverzekering

Gemakkelijk zakelijke juridische bescherming regelen

Vul de aanvraag in en na overleg met een adviseur van easeley krijg je een offerte op maat in je mailbox. Binnen 24 uur antwoord

Meer informatie

Veel gestelde vragen en meer informatie over rechtsbijstandverzekering

Wat is nou precies een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die hulp en advies biedt bij juridische problemen. Bijvoorbeeld als je contract wordt opgezegd omdat het bedrijf waar je werkt gaat reorganiseren, of als er een geschil is over je facturen of je algemene voorwaarden worden niet geaccepteerd.

Moet ik altijd een verzekering afsluiten of kan ik ook alleen juridische hulp inroepen?

We kennen bij easeley twee mogelijkheden. Of je sluit bij easeley een doorlopende verzekering af voor rechtsbijstand of je maakt gebruik van flexibele juridische ondersteuning als het echt nodig is. Voor een vast bedrag per jaar direct en onbeperkt toegang tot een team van ervaren juristen, gespecialiseerd in arbeids-, contractueel-, bestuurs- en letselschaderecht en privacy recht. Op een laagdrempelige en kostenefficiënte manier krijg je hiermee altijd een antwoord op je juridische vragen. Via het contactformulier kun je hier informatie voor opvragen.

Heb ik vrije advocaat keuze?

Door een uitspraak van het Europese Hof van justitie van 7 november 2013 krijgt iedere klant van een rechtsbijstandsverzekeraar recht op vrije advocaatkeuze als er een juridische procedure gevoerd moet worden. In slechts weinig procedures is in Nederland een advocaat verplicht. Juristen van rechtsbijstandsverzekeraars voeren daarom de meeste procedures voor rechtsbijstand verzekerden zelf.

Deze juridische documenten heb je nodig als zelfstandige

| Algemene voorwaarden, easeley, ZZP | No Comments
Als zelfstandig ondernemer is het wettelijk verplicht om bepaalde juridische documenten te bezitten. Daarnaast zijn een aantal documenten vooral heel verstandig om te hebben. In…
Algemene voorwaarden. Zinvol of zinloos?

Algemene voorwaarden. Zinvol of zinloos?

| Algemene voorwaarden, Productpagina carrousel | No Comments
Algemene voorwaarden. Zinvol of zinloos? Het opstellen van je algemene voorwaarden is zeer zinvol, dus over zinloos gaan we het hier niet hebben. Je legt…