Skip to main content

overige verzekeringen

Zelfstandig ondernemers hebben vaak verzekeringen her en der ondergebracht, dat is een historisch gegeven. In de loop der tijd ontstaan verzekeringsdekkingen op basis van een opdracht of situaties, waarbij het makkelijk is om dit direct te regelen. Toch is het handig om alle verzekeringen eens tegen het licht aan te houden en te zien of dit beter op elkaar kan aansluiten en wellicht voor een scherpere prijs maar wel met goeie condities.

Als ZP’er heb je behoefte aan een helder overzicht van je verzekeringen en de bijbehorende kosten. Eéns per jaar moet je dit eens nalopen of het allemaal wel klopt en of het nog wel voldoet aan je wensen. Simpele opdracht, maar vaak schiet het erbij in. Het onder de loep nemen van al je verzekeringen is bij niemand een echte hobby.

Als je dit wil doen, zet dan alles op een rijtje en bekijk welke polissen je zou willen opzeggen of zou willen verbeteren. Dit kan op prijs, maar ook door betere polisvoorwaarden. Niet alle verzekeringen staan op de site van easeley maar onze adviseurs kunnen er wel bij helpen.

Voor al deze verzekeringen kunnen we van easeley een “kijkje in je keuken nemen” en je voorzien van advies of alternatieven. Als je dat wil vul je het contact- of aanvraag formulier in en geeft je aan welke verzekeringen in aanmerking komen voor een advies of een offerte. Simpel, snel en zeker.

Nationale Nederlanden.nl

Wil je ook voor andere verzekeringen een offerte?

Vul dan het formulier in bij Nationale Nederlanden en kies bij Stap 2 de verzekeringen die je nodig hebt.
binnen 24 uur antwoord

FAQ

Wat zijn overige verzekeringen?

Als zelfstandig professional moet je voor jezelf zorgen en dus goed je risico’s in de gaten houden. Natuurlijk heb je een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor je ondernemerschap maar misschien wil je ook je IT apparatuur of je kantoor inventaris verzekeren. Alle zaken die te maken hebben met je rol als ZP’er kun je via easeley verzekeren.

Is het handig om alle verzekeringen bij één partij onder te brengen?

Als je overzicht wilt in je totale verzekeringspakket kan het handig zijn om alles te bundelen bij één partij. easeley kan dat voor je verzorgen en uiteindelijk afsluiten.

Verstrekt easeley alle verzekeringen?

Nee, bij easeley kun je wel alles vragen maar we kunnen niet alles regelen. Omdat we bij easeley van mening zijn dat je voor o.a. autoverzekeringen, je opstalverzekering, inboedel en je particuliere aansprakelijkheid dit soort beter kunt regelen bij andere aanbieders, doen we daar niet moeilijk over. Sterker nog, je kunt bij easeley gewoon advies vragen waar je dit het beste kunt afsluiten.