Skip to main content

Inventaris & goederen

Al je roerende zaken, zoals bedrijfsuitrusting, IT-apparatuur, kantoormeubilair, aanwezig in je bedrijf en de voorraden kunnen worden verzekerd op de inventaris/goederenverzekering. Voor de inventaris dien je uit te gaan van de aanschafwaarde. Voor eventuele voorraad is de inkoopwaarde en/of kostprijs over het algemeen het uitgangspunt bij bepaling van het verzekerd bedrag. Veelal is de scheidslijn tussen privé en zakelijk een lastig onderwerp bij zelfstandig professionals.

Elke ondernemer die in het bezit is van bedrijfsuitrusting, apparatuur, een IT component, servers, voorraad, technische data, etc. dient deze inventaris verzekerd te hebben. Dit dient dan een dekking te zijn voor kantoor, thuis en op de werkplek.

Als je als ondernemer werkzaam bent met de hierboven genoemde werkmiddelen is het raadzaam dit te verzekeren op uitgebreide voorwaarden en condities.

Tijdens het bestaan van je onderneming is het raadzaam deze verzekering aan te houden en met enige regelmaat te controleren op de hoogte van de verzekerde bedragen en de omschreven apparatuur, met name de IT component.

Deze combinatie voor privé & zakelijke inventaris is uniek

Vul de aanvraag in en na overleg met een adviseur van easeley krijg je een offerte op maat in je mailbox.
binnen 24 uur antwoord

FAQ

Wat is nou precies de dekking van een inventaris en goederen verzekering?

Al je bedrijfsmiddelen, inclusief computers en elektronica zijn gedekt tegen schade door brand, ontploffing, inbraak, vandalisme maar ook door beroving. Ook de extra kosten die worden gemaakt voor beredding en expertise zijn gedekt. Verzeker dus alleen de zaken die je nodig hebt om je werk of functie uit te oefenen.

Is al mijn elektronica zoals laptop en beamer ook verzekerd?

Meestal moet je daar een extra dekking voor aanvragen afhankelijk van de waarde van de spullen. Zorg dat je een goede inventarisatie maakt en de goede prijzen noteert, want bij schade wil je geen gedoe hebben.

Is alles ook buitenhuis verzekerd?

Je spullen zijn natuurlijk ook verzekerd als je die bijvoorbeeld meeneemt naar een klant of op een andere plek hebt opgeslagen.