Skip to main content

Tarieven easeleyAOV

Een groot deel van de kostenbesparingen geven wij terug aan onze klanten. Zo vraag je een AOV al aan voor € 139,- en wordt jouw AOV up-to-date gehouden voor maar € 3,99 per maand!

easeleyAOV biedt meerdere mogelijkheden om een AOV af te sluiten. Bij een succesvolle aanvraag en na acceptatie door de verzekeraar, is easeleyAOV jouw adviseur en zullen we maandelijks de beheerkosten bij je in rekening brengen om er voor te zorgen dat jij je AOV up-to-date kan houden en dat onze administratiekosten gedekt zijn.

Tarieven

Online aanvraag € 139,00
Maandelijkse beheerkosten € 3,99
Telefonisch vragen stellen per blok van 20 minuten € 29,95
Telefonisch Adviestraject exclusief afsluiten € 199,00
Telefonisch Adviestraject inclusief begeleid afsluiten € 349,00
Adviestraject op locatie, inclusief begeleid afsluiten
+ € 1,50 per gereden KM
€ 349,00
alleen AOV

vraag hier je aov aan

AOV aanvragen

meer weten over de movir aov

FAQ

Wat is een AOV?

Een arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV) is een verzekering die je afsluit om inkomsten te hebben tijdens ziekte, als je invalide wordt of een ongeval krijgt. Dit kan een uitkering zijn tot je pensioen­leeftijd of een tijdelijke uitkering van bijvoorbeeld 5 jaar omdat je daarna weer beter bent, of weer werk hebt gevonden met inkomen.

Heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Of het noodzakelijk is om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, hangt helemaal af van je persoonlijke situatie. Is er wel voldoende inkomen van je partner of heb je andere middelen achter de hand (pensioen, uitkering, loon). Vermogen in je bedrijf of geld op je spaarrekening of in je eigen huis. Maak eerst de berekening wat je nodig hebt als je ziek of 100% arbeidsongeschikt wordt.

Wanneer heb ik een AOV nodig?

Een AOV heb je nodig wanneer je hebt vastgesteld dat er bij ziekte of blijvende arbeids­ongeschiktheid onvoldoende inkomen is om je leefpatroon voort te zetten. Als je voldoende spaargeld hebt of ander vermogen, dan zit het wel snor. Als je helemaal afhankelijk bent van inkomen door werk sluit dan een minimale voorziening zodat je kan blijven voldoen aan je financiële verplichtingen.

Komt er nou een verplichte AOV voor zelfstandigen?

Binnen het pensioenakkoord dat is gesloten door tussenkomst van de sociale partners, is er sprake van een verplichte AOV. Hier is veel kritiek op geweest en ondanks twijfels heeft de minister gevraagd om een uitgewerkt voorstel. Het gaat nog zeker een paar jaar duren voor en of deze standaard verzekering wordt ingevoerd. Dat komt omdat de minister hiervoor eerst een wetswijziging moet doorvoeren en vervolgens moeten het UWV en de Belastingdienst hun systemen aanpassen. De uitvoering van de verzekering, claimbeoordeling, uitkeringsverstrekking en re-integratie geschied door het UWV, premie-inning geschiedt door de Belastingdienst. easeley gaat ervan uit dat het op zijn vroegst 2024 wordt.

Wat moet ik nu doen totdat er een besluit is?

Je moet nu vooral je eigen plan trekken. Als je vindt dat een AOV, na een gedegen financiële inventarisatie een goed plan is, sluit dan gerust deze verzekering af. Mocht er toch een wettelijke plicht komen dan moet je eigen arbeidsongeschiktheidsverzekering minimaal gelijk zijn aan de verplichte AOV. easeley heeft een uitstekende oplossing hiervoor.

Hou je polis up-to-date

Bij het afsluiten van je AOV denk je goed na over de uitgangspunten. Als je ziek wordt, wil je niet worden verrast met verouderde uitgangspunten. Met ons digitale onderhoudssysteem krijg je regelmatig de gelegenheid om je uitgangspunten up-to-date te houden. Lees meer >