Skip to main content

easeley verzekerd in 3 stappen

Ben je starter?

of al minimaal 3 jaar zelfstandig. Kies dan je beroep of het soort opdracht dat je uitvoert.

Maak een keuze

van de verzekerde bedragen en voeg eventueel je cyberdekking toe.

Vul de aanvraag

verder in en beantwoord de slot­vragen voordat je op verzenden drukt.

Verzekeren als zzp'er? Bekijk onze verzekeringen

Beroeps- & bedrijfs­­aansprakelijkheid
Voor IT’ers, management consultants, PR & Marketing, HRM & Finance en  overige beroepen.  € 550,- per jaar, per dag opzegbaar, geen eigen risico en binnen 24 uur geregeld.
Beroeps- & bedrijfs-
aansprakelijkheid specifiek
Voor fiscalisten, accountants, weg- en waterbouw, architecten, notarissen, makelaars, advocaten, alle technische beroepen, medici en overige consultants. Binnen 24 uur een scherpe offerte op maat.
Bedrijfs­­aansprakelijkheid (AVB)

Zelfstandigen in de zorg, montage, handel, industrie, metaal, bouw, groothandel, installatie, life sciences, zorginstellingen, beveiliging, onderhoud, wasstraten, schoonmaakbedrijven, e.a. Vul de aanvraag in voor een offerte.

Cyberdekking
dekt de gevolgen van hacking, afpersing, systeem­inbraak, verlies van data, ­diefstal van gegevens en andere vormen van cybercrime en intensieve hulp en  kosten van juridisch verweer bij schade.
Juridische ondersteuning

Voor als je behoefte hebt aan een goede rechtsbijstandsverzekering als je er zakelijk toch niet helemaal uitkomt met je leveranciers of opdrachtgevers. Aanvulling voor privé rechtsbijstand mogelijk.

Crowdsurance via SharePeople:

Regel binnen 3 minuten je vangnet voor de eerste twee jaar arbeidsongeschiktheid en krijg éénmalig € 25,- korting op je inschrijving bij  SharePeople. Kies hier je inleg en je uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Schrijf je direct in.

Kies zorgvuldig je zorgverzekering bij Zilveren Kruis

easeley heeft een op de basisdekking 3,5% korting en de aanvullende dekkingen 10% en extra. Kijk naar de extra’s

Arbeids­­ongeschiktheid via TAF

Bereken je vaste lasten als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Op basis hiervan verzeker je een uitkering voor 2, 5, 10 jaar of tot je pensioendatum. Geen 70% van je salaris, maar gewoon wat je nodig hebt bij ziekte.

Sparen of iets voor je pensioen:

Zet geld opzij om straks van te genieten. Lage kosten en hoge opbrengst bij BrightPensioen. Kies de hoogte van je maandbedrag en bepaal nu of later waarvoor je dit gebruikt. Maximale flexibiliteit.

Overige verzekeringen:

Ook voor overige verzekeringen kun je bij easeley terecht. Inventaris/goederen, elektronica, overlijdensrisico verzekeringen of je zorgverzekering. Vul de aanvraag in en easeley verzorgt het.

  • Scherpe premies
  • 2 in 1 dekking (BAV en AVB)
  • Exclusief voor ledenorganisaties
  • Per dag opzegbaar
  • Geen eigen risico
  • Binnen 24 uur dekking
  • Overstap service

Wie zijn wij?

Verzekeren als zzp’er? Verzekeren is voor de meeste Zelfstandig Professionals best ingewikkeld. Wat moet ik wel of niet verzekeren. Past dit bij mijn beroep, klopt dit met mijn opdracht, is het niet overbodig en kan ik de verzekering stopzetten als dat nodig mocht zijn. De keuze is ook lastig omdat heel veel aanbieders producten/dekkingen aanbieden, die eigenlijk niet meer zijn afgestemd op de Zelfstandig Professional van vandaag de dag. easeley vindt dat het – zoals de naam al zegt – makkelijk online te regelen moet zijn met een eenvoudig proces, adequate dekkingen en concurrerende lage premies. Met veel ervaring in het domein ‘zelfstandigen’ kennen we de verzekeringsmarkt op ons duimpje. En door die jarenlange ervaring weet easeley wat de zelfstandig professional nodig heeft. easeley koopt vervolgens slim in bij grote bekende risicodragers. Het gemak waarmee jij door ons aanbod heen loopt is uniek en door het afsluiten van de gevraagde verzekeringen zul je dit ook ervaren. Probeer het zelf!

easeley is zoals het moet zijn. Simpel, snel en zeker.