easeley verzekerd in 3 stappen

Ben je starter?

of al minimaal 3 jaar zelfstandig. Kies dan je beroep of het soort opdracht dat je uitvoert.

Maak een keuze

van de verzekerde bedragen en voeg eventueel je cyberdekking toe.

Vul de aanvraag

verder in en beantwoord de slot­vragen voordat je op verzenden drukt.

onze verzekeringen

Beroeps- & bedrijfs­aansprakelijkheid
Speciaal voor ICT’ers, consultants, PR & Marketing, HRM & Finance en overige beroepen voor € 550,- per jaar. Uitstekende dekking, geen eigen risico, per dag opzegbaar, binnen 24 uur geregeld.
Cyberdekking
dekt de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercrimewerk en intensieve hulp voor de beperking van juridische kosten bij schade.
Juridische ondersteuning
voor als je behoefte hebt aan een goede rechtsbijstandsverzekering en op z’n tijd juridische hulp als je er toch niet helemaal uitkomt. Zakelijk en privé in 1 polis
  • Scherpe premies
  • 3 in 1 dekking
  • Exclusief voor ledenorganisaties
  • Per dag opzegbaar
  • Geen eigen risico
  • Binnen 24 uur dekking
  • Overstap service
Inventaris & goederen
zijn verzekerd in zakelijke en privéomstandigheden. Als zelfstandig professional lopen privé en zaken door elkaar heen en wil je geen discussie bij schade.
Arbeids­ongeschiktheid
Bereken je vaste lasten voor als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Op basis hiervan kies je de duur van je verzekerde uitkering 2, 5, 10 jaar of tot je pensioendatum. Verzeker alleen wat je nodig hebt. Scherpe premie en snelle acceptatie.
Overlijdens­risico
zorgt in alle gevallen voor een uitkering voor nabestaanden, je kunt je schulden of je hypotheek aflossen of zorgt ervoor dat je zakelijke partners je levenswerk kunnen voorzetten.
Sparen of iets voor je pensioen
Zet geld opzij om straks van te genieten. Lage kosten en hoge opbrengst bij BrightPensioen. Kies de hoogte van je inleg en bepaal nu of later waarvoor je dit gebruikt. Maximale flexibiliteit.

Wie zijn wij?

Verzekeren is voor de meeste Zelfstandig Professionals best ingewikkeld. Wat moet ik wel of niet verzekeren. Past dit bij mijn beroep, klopt dit met mijn opdracht, is het niet overbodig en kan ik de verzekering stopzetten als dat nodig mocht zijn. De keuze is ook lastig omdat heel veel aanbieders producten/dekkingen aanbieden, die eigenlijk niet meer zijn afgestemd op de Zelfstandig Professional van vandaag de dag. easeley vindt dat het – zoals de naam al zegt – makkelijk online te regelen moet zijn met een eenvoudig proces, adequate dekkingen en concurrerende lage premies. Met veel ervaring in het domein ‘zelfstandigen’ kennen we de verzekeringsmarkt op ons duimpje. En door die jarenlange ervaring weet easeley wat de zelfstandig professional nodig heeft. easeley koopt vervolgens slim in bij grote bekende risicodragers. Het gemak waarmee jij door ons aanbod heen loopt is uniek en door het afsluiten van de gevraagde verzekeringen zul je dit ook ervaren. Probeer het zelf!

easeley is zoals het moet zijn. Simpel, snel en zeker.