easeley verzekerd in 3 stappen

Ben je zelfstandig professional?

starter of een doorgewinterde ondernemer? Kies dan je beroep.

Maak een keuze

uit de verzekerde dekkingen en voeg eventueel de cyberdekking toe.

Vul de aanvraag in

Kies voor een offerte of het direct afsluiten van de verzekering

onze verzekeringen

Beroeps- & bedrijfs­­aansprakelijkheid
ICT'ers, consultants, PR & Marketing, HRM & Finance en overige beroepen. Jaarpremie € 350,- / € 550,-, dagelijks opzegbaar, geen eigen risico en binnen 24 uur geregeld.
Crowdsurance via SharePeople
Regel je vangnet voor de eerste 2 jaar arbeidsongeschiktheid. Eénmalig € 25,- korting op je inschrijving bij SharePeople. Kies je inleg en je uitkering bij arbeidsongeschiktheid.
Specifieke
beroeps- & bedrijfsaansprakelijkheid
Administratiekantoren, belastingadviseurs, accountants, medisch & gezondheid, architecten, advocaten en alle technische beroepen.
Kies je zorgverzekering bij Zilveren Kruis
easeley heeft een op de basisdekking 3,5% korting en de aanvullende dekkingen 10% en extra. Kijk naar de extra’s
Bedrijfs­­aansprakelijkheid (AVB)
ZP'er in de zorg, montage, handel, industrie, metaal, bouw, groothandel, installatie, zorginstellingen, onderhoud, schoonmaakbedrijven, e.a.
Arbeids­­ongeschiktheid via TAF
Bereken je vaste lasten als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Verzeker een uitkering voor 2, 5, 10 jaar of tot je pensioendatum. Geen 70% van je salaris, maar gewoon wat je nodig hebt.
CyberClear
Dekt de gevolgen van hacking, afpersing, systeem­inbraak, dataverlies, ­diefstal van gegevens en andere vormen van cybercrime. Intensieve hulp en kosten van juridisch verweer.
Sparen of iets voor je pensioen
Zet geld opzij voor straks. Lage kosten en hoge opbrengst bij BrightPensioen. Kies de hoogte van je inleg en bepaal nu of later waarvoor je dit gebruikt. Maximale flexibiliteit.
Juridische ondersteuning
Voor een goede rechtsbijstandsverzekering als je er toch niet helemaal uitkomt met je leveranciers of opdrachtgevers. Extra privé rechtsbijstand mogelijk.
Overige verzekeringen
Ook voor andere verzekeringen kun je bij easeley terecht. Inventaris, opstal, vervoer, je gezin en vrije tijd. Vul de aanvraag in en easeley verzorgt het.
  • Scherpe premies
  • 2 in 1 dekking (BAV en AVB)
  • Korting voor beroeps- en ledenorganisaties
  • Per dag opzegbaar
  • Geen eigen risico
  • Binnen 24 uur dekking
  • Overstap service

Wie zijn wij?

Verzekeren is voor de meeste Zelfstandig Professionals best ingewikkeld. Wat moet ik wel of niet verzekeren. Past dit bij mijn beroep, klopt dit met mijn opdracht, is het niet overbodig en kan ik de verzekering stopzetten als dat nodig mocht zijn. De keuze is ook lastig omdat heel veel aanbieders producten/dekkingen aanbieden, die eigenlijk niet meer zijn afgestemd op de Zelfstandig Professional van vandaag de dag. easeley vindt dat het – zoals de naam al zegt – makkelijk online te regelen moet zijn met een eenvoudig proces, adequate dekkingen en concurrerende lage premies. Met veel ervaring in het domein ‘zelfstandigen’ kennen we de verzekeringsmarkt op ons duimpje. En door die jarenlange ervaring weet easeley wat de zelfstandig professional nodig heeft. easeley koopt vervolgens slim in bij grote bekende risicodragers. Het gemak waarmee jij door ons aanbod heen loopt is uniek en door het afsluiten van de gevraagde verzekeringen zul je dit ook ervaren. Probeer het zelf!

easeley is zoals het moet zijn. Simpel, snel en zeker.